На українському кордоні затримали румуна, якого розшукував Інтерпол

Читать на русском
6 грудня українські прикордонники затримали на кордоні зі Словаччиною розшукуваного Інтерполом 24-річного громадянина Румунії.

6 грудня українські прикордонники затримали на кордоні зі Словаччиною розшукуваного Інтерполом 24-річного громадянина Румунії.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України, передає «Слово і Діло».

Коломойський vs. Порошенко: який сигнал зробив Захід українським олігархамАрешт активів Коломойського в Україні подали як безпрецедентну подію, а сам олігарх наполіг, що це тимчасове рішення. Які висновки можна зробити і що означає рішення Заходу, розбирались експерти.

За даними прес-служби, під час здійснення правоохоронцями заходів контролю спрацювала база даних Інтерполу. Як виявилося, іноземця розшукували за крадіжку.

Як повідомляється, злочинець був затриманий в пункті пропуску Ужгород і переданий співробітникам Національної поліції.

Держприкордонслужба також оповістила про затримання румуна чергового Укрбюро Інтерполу в Києві.

Відзначається, що за рахунок підключення прикордонного відомства до баз даних Інтерполу співробітники Держприкордонслужби щодня затримують злочинців, які перебувають в міжнародному розшуку, виявляють викрадені автомобілі та паспортні документи.

Так, наприклад, в 2017 році було реалізовано більше 3000 спрацьовувань, з них майже 2,1 тисячі щодо громадян, 210 - на транспортні засоби та 722 - на паспортні.

Раніше повідомлялося, що Україна ввела біометричний контроль для громадян 71 країни.

Нагадаємо, документи на Димінського передали до Інтерполу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: