Протести на кордоні: активісти перекрили дороги на в'їзд до Польщі

Читать на русском
У середу, 10 січня, учасники мітингу перекрили дороги біля пунктів пропуску Шегині-Медика, Рава-Руська–Гребенне та Ягодин-Дорогуськ на українсько-польському кордоні.

У середу, 10 січня, учасники мітингу перекрили дороги біля пунктів пропуску «Шегині-Медика», «Рава-Руська–Гребенне» та «Ягодин-Дорогуськ» на українсько-польському кордоні.

Про це повідомляють активісти в спільноті «Варта-1» в Facebook, пише «Слово і Діло».

«Укрпошта» оновлює тарифи на посилкиДержавна компанія «Укрпошта» оновлює низку тарифів на поштові відправлення з 1 січня 2018 року.

Мітингувальники виступають проти змін до Податкового кодексу щодо встановлення нових митних правил на ввезення товарів в Україну, які набули чинності з 1 січня.

Відзначається, що кілька десятків учасників акції ходять пішохідними переходами неподалік пунктів пропуску на кордоні з Польщею.

Зокрема, поблизу села Старовойтове Любомльського району Волинської області о 9:10 близько 70 осіб шляхом безперервного руху пішохідним переходом частково обмежили рух транспорту на міжнародній трасі Київ-Ковель-Ягодин.

У Нацполіціі Львівської області повідомили, що в результаті переговорів із протестувальниками біля пункту пропуску «Шегині» досягнута домовленість про те, що вони пропускатимуть кожні 30 хвилин по 10 автомобілів, щоб уникнути конфлікту між протестувальниками й людьми, які хочуть перетнути кордон. Акція протесту, за словами активістів, триватиме приблизно до 15:00.

Згодом митники повідомили про перекриття дороги в селі Роснівка, що розташоване приблизно за 10 кілометрів від пункту пропуску «Краковець-Корчова».

Нагадаємо, президент Петро Порошенко підписав законопроект, який встановлює нові правила для безмитного ввезення в Україну посилок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: