Гройсман розповів, коли Парасюка позбавлять депутатських повноважень

Читать на русском
Володимир Гройсман засуджує поведінку народного депутата Володимира Парасюка та вважає, що його потрібно позбавити недоторканності.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман засуджує поведінку народного депутата Володимира Парасюка й вважає, що його потрібно позбавити недоторканності та притягнути до відповідальності.

Як інформує «Слово і Діло», про це глава уряду сказав на зустрічі з ветеранами підприємства «Азовсталь»у рамках робочої поїздки до Маріуполя, відповідаючи на запитання громадян про те, чому Парасюк і досі є народним депутатом, пише «Укрінформ».

«Це великий сором, коли людна, уповноважена від держави, дозволяє собі таку поведінку. Я хочу сказати, що тут і слабкість у тому числі правоохоронної системи», – сказав Гройсман.

Він зазначив, що зняти депутатську недоторканність із Парасюка може Верховна Рада, але якби такі питання вирішував уряд та прем’єр-міністр, то його б уже давно вирішили.

Як відомо, Парасюк неодноразово був причетний до скандалів. У вересні 2015 року він побив співробітника Служби безпеки України, який перебував при виконанні службових обов'язків.

У березні 2016 року під час проведення акції на підтримку Надії Савченко депутат зірвав прапор Росії з будівлі Генерального консульства у Львові.

Згодом в офісі українського телеканалу Парасюк зчепився з Олександром Вілкулом. Йому не сподобалися слова Вілкула про війну на Донбасі та події Революції Гідності.

Після цього між Парасюком і журналістом Андрієм Дзіндзею виник конфлікт у Бахмуті на Донеччині. Депутат намагався зламати двері в номер журналіста й погрожував йому.

Також він спровокував напад на поліцейських на блокпосту Слов'янська. У нападі брали участь 40-45 осіб, у результаті інциденту постраждали 7 правоохоронців. Був у нього й конфлікт із керівником УДО Валерієм Гелетеєм.

Володимир Парасюк є членом комітету Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції. За інформацією «Слова і Діла», в нього 29 обіцянок, з яких виконані лише 14.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: