Ветерани АТО вирішили посилити блокаду Донбасу – Парасюк

Читать на русском
Народний депутат України Володимир Парасюк розповів про наміри ветеранів війни на Донбасі заблокувати ще одне залізничне сполучення.
Володимир Парасюкфото: УНІАН

Ветерани антитерористичної операції планують заблокувати ще один залізничний напрямок у рамках торгової блокади окупованих регіонів Донбасу.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів народний депутат України Володимир Парасюк, повідомляє «Слово і Діло».

За словами нардепа, на місце блокади залізниці Луганськ-Попасна з'їжджаються ветерани АТО, будуть заблоковані всі залізничні колії на окуповану територію, створюються мобільні штаби. Прогнозується, що акція буде довготривалою.

«Ми зараз будемо їхати, куди – поки вам не будемо говорити, але на іншу «гілку», будемо дивитися, як там можна буде організувати блокаду, щоб це зробити ефективно. Треба людям десь обігріватися, треба знайти місце для ночівлі», – говорить Парасюк.

Депутат також заявив, що не вважає блокаду окупованих територій незаконною, й зазначив, що блокування триватиме, поки влада не припинить займатися торгівлею з терористами та Росією.

Нагадаємо, раніше добровольці оголосили про початок блокади окупованого Донбасу. Своєю чергою, секретар РНБО Олександр Турчинов прокоментував можливість цієї блокади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: