Парасюк влаштував перепалку з журналістом на Донеччині – відео

Читать на русском

В готелі Атлантик Бахмута в Донецькій області в ніч на суботу стався конфлікт між позафракційним народним депутатом Володимиром Парасюком і журналістом-блогером Андрієм Дзиндзею.
Володимир Парасюк

В готелі «Атлантик» Бахмута в Донецькій області в ніч на суботу стався конфлікт між позафракційним народним депутатом Володимиром Парасюком і журналістом-блогером Андрієм Дзиндзею.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області, пише «Слово і Діло».

Поліція проводить перевірку за фактом конфлікту, після того, як в колл-центр поліції надійшло повідомлення від журналіста про те, що Парасюк намагається виламати двері в його номер і погрожує.

«При цьому в порушення норм закону він знаходиться в приміщенні з автоматом на ремені, без спеціального чохла. На місці працювала слідчо-оперативна група Бахмутського відділу поліції, факт задокументовано», – йдеться в повідомленні поліції.

Журналіст написав у Facebook, що до нього в номер намагається проникнути озброєний Парасюк. У той же час нардеп заперечує, що погрожував блогеру. Він також заявив, що носить автомат з офіційним дозволом «для самооборони».

Нардепи Парасюк і Вілкул побилися після телеефіруПісля закінчення ефіру Вечірній прайм на телеканалі 112 Україна між нардепами Олександром Вілкулом та Володимиром Парасюком сталася сутичка.

Депутат звинуватив блогера в тому, що він своїми повідомленнями в соціальних мережах намагається дискредитувати блокаду. Після цього Парасюк, як каже Дзиндзя, заблокував його автомобіль на стоянці під готелем.

Нагадаємо, блокада залізничних шляхів розпочалася 26 січня, її ініціаторами стали люди, які називають себе ветеранами АТО. За фактом блокування дороги в Луганській області прокуратура відкрила кримінальне провадження.

Зазначимо, що у листопаді 2016 року Парасюк зізнався, що проти нього порушено десяток кримінальних справ.

Парасюк з автоматомАндрій Дзиндзя

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: