У ГПУ готуються оголосити про підозру нардепу Парасюку

Читать на русском
Якщо буде достатньо підстав, справа перейде до Головного слідчого управління Генпрокуратури й може призвести до пред'явлення підозри народному депутату Парасюку.

Генеральний прокурор Юрій Луценко готовий оголосити про підозру народному депутату Володимиру Парасюку.

Нардепа підозрюють у протиправних діях щодо журналіста Андрія Дзиндзі та бійців Національної гвардії, повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

«На мою думку, збройний напад на колишнього добровольця, а нині журналіста Дзиндзю, а також учорашні силові дії щодо добровольців у лавах Національної гвардії переходять усі межі ... Ці два випадки перебувають в епіцентрі суспільної уваги. Не буду приховувати, що зараз вони перебувають також в епіцентрі уваги слідчих», – сказав Луценко.

За словами генпрокурора, слідчі МВС, які відкрили відповідне провадження й провели слідчі дії щодо інциденту з Дзиндзею та бійцями Нацгвардії, проводять зустрічі з прокурорами.

«У разі, якщо буде достатньо підстав, справа перейде до Головного слідчого управління Генпрокуратури й може призвести до пред'явлення підозри народному депутату Парасюку», – додав генпрокурор.

Відповідаючи на запитання, чи є підстави для внесення подання на зняття недоторканності з нардепа Парасюка, генпрокурор сказав: «На жаль, підстави для подання щодо народного депутата Парасюка є давно».

Як повідомлялося раніше, 14 березня на блокпостах під Слов'янськом сталася бійка блокадників із поліцією.

У поліції говорять, що Парасюк почав сутичку в Слов'янську.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: