Саакашвілі розповів про свій візит до прокуратури

Читать на русском
Лідер партії Рух нових сил, екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі стверджує, що у вівторок, 9 січня, його допитали в прокуратурі.

Лідер партії «Рух нових сил», екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі стверджує, що у вівторок, 9 січня, його допитали в прокуратурі у справі про розстріли на Майдані. На середу, 10 січня, за його словами, призначені ще два допити.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію політика на своїй сторінці в Facebook.

«Вчора (9 січня – ред.) я провів дві години на допиті в прокуратурі у справі розстрілів на Майдані в зв'язку з «фактами», наведеними в передачі на італійському каналі друга Путіна Берлусконі, про те, що я наказав «грузинським снайперам» розстрілювати людей», – написав він.

За словами Саакашвілі, слідчі були «дуже доброзичливими й професійними», однак, на його думку, «вся система працює вхолосту».

«Дві головні справи тієї епохи – отруєння Віктора Ющенка та розстріли Майдану – досі не розслідувані, тобто у владі в Україні досі є люди, яким невигідне розслідування цих справ», – підкреслив політик.

Він також повідомив, що напередодні «втратив дві дорогоцінні години на белетристику», а в середу, 10 січня, на нього чекають ще два допити.

Раніше повідомлялося, що Саакашвілі відмовився провести експертизу свого голосу.

Також політик розповів про відновлення маршів своїх прихильників у Києві з 21 січня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: