Держфонд регіонального розвитку реалізував майже на 140 проектів менше, ніж обіцяв Зубко

Читать на русском
Віце-прем'єр Геннадій Зубко обіцяв реалізувати 531 проект у рамках Фонду регіонального розвитку. В результаті вийшло завершити лише 399.
Геннадій Зубко

Віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко в 2017 році не зміг реалізувати обіцянку завершити понад 500 інвестиційних проектів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР).

Таку обіцянку Зубко дав 12 липня, нагадує «Слово і Діло».

Зубко розповів, коли компослуги подешевшаютьВартість комунальних послуг можна зменшити лише за рахунок зменшення енергоспоживання. Також ідеться про скорочення обсягів споживання газу та видатків на субсидії.

«У 2017 році ДФРР фінансуватиме 767 інвестпроектів на майже 3,4 мільярда гривень. З них 531 завершать до кінця року», – обіцяв він.

Проте 3 січня сам віце-прем'єр заявив, що минулого року вдалося завершити й здати в експлуатацію лише 399 проектів. Незважаючи на те, що регіони мають можливість продовжувати реалізацію проектів, Зубко свою обіцянку не виконав.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції виявило порушення в е-декларації Геннадія Зубка за 2016 рік.

Раніше стало відомо, скільки обіцянок за рік виконав і провалив Кабінет міністрів Гройсмана.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: