НАЗК виявило порушення в е-декларації Зубка

Читать на русском
НАЗК виявило порушення в е-декларації віце-прем'єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка за 2016 рік.

НАЗК виявило порушення в е-декларації віце-прем'єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка за 2016 рік.

Про це йдеться в рішенні про результати повної перевірки е-декларації Зубко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

Зубко обіцяє до кінця 2017 року забезпечити Авдіївку газомСказано 16 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Під час перевірки Міністерство юстиції та Державна фіскальна служба не надали НАЗК відповіді на запити.

За результатами перевірки встановлено, що Зубко не вказав відомості про право користування дачним будинком, який орендує його дружина Людмила і який є місцем його фактичного проживання. Також Зубко зазначив площу цього будинку в 120 кв. м замість 265,8 кв. м, що підтверджує договір про оренду. Крім того, він задекларував земельну ділянку площею 2 тис. кв. м. При цьому, згідно з наданими поясненнями Зубка, площа зазначеноъ земельної ділянки становить 1,8 тис. кв. м.

Зубко зазначив замість ідентифікаційного номера автомобіля Toyota Rav4, який належить його дружині, номерний знак.

Таким чином, він порушив вимоги п. 2 і 3 ч. 1 ст. 46 закону «Про запобігання корупції».

За результатами перевірки декларації фактів суміщення і конфлікту інтересів у Зубка не встановлено. При цьому відсутні підстави для притягнення його до адміністративної або кримінальної відповідальності.

Тепер Зубко маэ подати декларацію з достовірними даними.

За 2016 рік Зубко задекларував 1 355 432 грн доходів.

Нагадаємо, НАЗК знайшло порушення в звітах 38 політичних партійю   Як повідомлялося, прем'єр-міністр Володимир Гройсман продав квартиру дружині майже за 9 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: