Підготовка до Нового року: в Берліні з'являться «зони безпеки»

Читать на русском
Так звані «зони безпеки» для жінок вперше з'являться в центрі Берліна біля Бранденбурзьких воріт під час святкування Нового року.

Так звані «зони безпеки» для жінок вперше з'являться в центрі Берліна біля Бранденбурзьких воріт під час святкування Нового року.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на Tagesspiegel.

Чим запам'ятається 2017-й. Головні події року, що минає, в світіСлово і Діло зібрало воєдине всі ключові події, якими запам'ятається рік, що минає. Детальніше - на інфографіці.

У цих точках жінки зможуть звернутися за допомогою фахівців німецького Червоного Хреста, якщо відчують небезпеку домагання або зґвалтування.

Рішення про створення таких зон було прийнято після численних нападів сексуального характеру на жінок під час святкування Нового року в Кельні в кінці 2015 року.

Ініціативу вже розкритикували місцеві поліцейські. На їхню думку, це нововведення має на увазі, що поряд з «зонами безпеки» є і «зони небезпеки».

Наймасштабніша в Європі зустріч Нового року пройде біля Бранденбурзьких воріт у 22-й раз. У цьому році будуть прийняті безпрецедентні заходи безпеки.

Раніше повідомлялося, що в Німеччині запустили надшвидкісний потяг.

Також відзначимо, в Німеччині п'яний українець на фурі протаранив поліцейських.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: