У Берліні затримали туристів через нацистське привітання

Читать на русском
Двоє туристів з Китаю фотографувалися на тлі Рейхстагу, демонструючи нацистське вітання. Їх відпустили з-під варти після внесення кожним з них застави у розмірі 500 євро.

У суботу, 5 серпня, в Берліні поліція затримала двох туристів з Китаю, які демонстрували біля німецького парламенту нацистське вітання у формі витягнутої вгору правої руки.

Про це пише DW, передає «Слово і Діло».

У Німеччині підрахували збитки від заворушень у ГамбурзіСтрахові виплати через наслідки заворушень в Гамбурзі під час саміту G20 складуть до 12 млн євро.

Про поведінку туристів повідомили двоє охоронців будівлі Рейхстагу, коли відвідувачі німецької столиці фотографували один одного на тлі парламенту.

Туристів у віці 36 і 49 років відпустили з-під арешту після внесення кожним з них застави в розмірі 500 євро. Проти них відкрили виробництво через використання символіки антиконституційних організацій.

У Німеччині використання нацистської символіки заборонено Кримінальним кодексом. До такої символіки відносять прапори, значки, окремі предмети уніформи, гасла, форми вітання та інше.

Як повідомлялося раніше в Німеччині соціальні мережі будуть штрафувати за розміщення заклики до насильства і інший нелегальний контент.

Нагадаємо, Німеччина виплатить мільйони євро постраждалим від заворушень на G20.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: