Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гройсман обіцяє до середини літа завершити будівництво та укомплектувати першу чергу діагностичного корпусу лікарні «Охматдит»

16 листопада 2016 року прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пообіцяв до середини літа завершити будівництво та укомплектувати першу чергу діагностичного корпусу лікарні «Охматдит».
Не виконано
Сказано 16 листопада 2016 р.

Джерело

  • http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249493562&cat_id=244276429
  • http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=250041395&cat_id=244276429
  • http://ua.interfax.com.ua/news/general/426599.html
  • https://www.5.ua/kyiv/hroisman-povidomyv-koly-vidkryiut-novyi-korpus-okhmatdytu-151068.html

Результат

6 червня 2017 року Володимир Гройсман заявив, що перша черга дитячої лікарні «Охматдит», де завершуються будівельні роботи й ведеться монтаж обладнання, буде здана в експлуатацію в листопаді-грудні поточного року. Коментуючи таку відстрочку, прем’єр-міністр зазначив, що «краще на два місяці пізніше, але чесно, ефективно і максимально якісно, ніж гнати до 1 липня і потім отримати брак».

24 липня Гройсман повідомив, що будівельні роботи діагностичного корпусу вже завершені, наразі Міністерство охорони здоров'я здійснює закупівлю обладнання і меблів.

ВИСНОВОК: у липні перша черга діагностичного корпусу лікарні «Охматдит» не була введена у експлуатацію. Відкриття корпусу перенесено на листопад-грудень 2017 року.

13 грудня 2017 року Кабмін схвалив рішення про введення в експлуатацію першої черги оновленого комплексу Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» і повноцінний запуск лікарні. Глава уряду подякував всім, хто долучився до виконання всіх робіт і дав доручення МОЗ забезпечити все, аби за «два-три місяці» лікарня приймала перших пацієнтів.

В січні – квітні 2018 року було встановлено обладнання, змонтовано лінійний прискорювач та комп’ютерний томограф.

Станом на початок травня 2018 року перший пусковий комплекс Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» повністю оснащений і приймає пацієнтів з надскладними діагнозами. Приймати пацієнтів готові відділення променевої терапії, відділення магніто-резонансної діагностики, відділення ультразвукової діагностики, центр служби крові, референс-центр з клінічної лабораторної діагностики та метрології.