Сім мішків вовни: найбезглуздіші обіцянки 2017 року

Читать на русском

Про те, що слово – не горобець, як вилетить, уже не спіймаєш, українські політики, мабуть, не знають. Вони щедро обіцяють та запевняють наших співвітчизників у власних силах, хай навіть іноді ці заяви не те що нездійсненні, а й узагалі смішні. Аналітики «Слова і Діла» зібрали найбезглуздіші обіцянки року, що минає.

Тема «рук» залишається актуальною серед можновладців. Крилатий вислів уже екс-президента Віктора Ющенка може замінити чинний президент Петро Порошенко. Він цього року пообіцяв «відрубати руки тим, хто буде красти в армії».

Ще одна не менш сувора обіцянка пролунала вже від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Він зобов’язався, що розстріляє перших трьох поліцейських за ДТП на нових Mitsubishi.

Не залишився байдужим до людського тіла й очільник Кабміну. Володимир Гройсман вирішив опікуватися серцями українців.

Мабуть, із переляку, бо інакше не поясниш, чиновники вирішили з’їсти свої краватки. Зокрема, таку обіцянку дав міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Тоді як у депутатів нерви виявилися сталевими. Олег Ляшко вирішив покликати на допомогу гномів, а Вадим Рабінович планував подати законопроект, що дозволить депутатам вживати алкоголь у стінах парламенту.

Детальніше – на інфографіці.

Також аналітики «Слова і Діла» зафіксували, що вже встигли наобіцяти українські політики на 2018 рік.

Крім того, порахували, хто дав найбільше обіцянок в 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: