Новий рік в АТО: українські військові спрогнозували ситуацію

Читать на русском
У зоні АТО почали готуватися до новорічних провокацій бойовиків. Незважаючи на так зване новорічне перемир'я, військові повідомили Слово і Діло, що чекають посилення обстрілів.

У зоні АТО почали готуватися до новорічних провокацій бойовиків.

Незважаючи на так зване «новорічне перемир'я», військові повідомили «Слово і Діло», що чекають посилення обстрілів і нових «підходів» ворожих диверсантів.

Карта АТО: ситуація на сході України на 28 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 28 грудня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«У деяких підрозділах не підписують нові документи на відпустку. Тобто, у відпустку йдуть тільки ті, хто отримав «добро» раніше. Це пов'язано з очікуванням провокацій», - сказав нам офіцер, який служить в Луганській області.

За останню добу, за даними прес-центру Штабу АТО, противник стріляв по позиціях української армії з гранатометів, мінометів і стрілецької зброї. Зокрема, 28 грудня, окупаційні сили здійснили три прицільних обстрілу опорних пунктів сил АТО. Всі порушення режиму перемир'я, за даними прес-центру, відбулися на Донецькому напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: