Бойовики порушили «різдвяне» перемир'я (доповнено)

Читать на русском
Бойовики порушили режим тиші на Донбасі, обстрілявши позиції ЗСУ біля Павлополя зі 120-мм мінометів.

Бойовики порушили режим тиші на Донбасі, обстрілявши позиції ЗСУ біля Павлополя зі 120-мм мінометів.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 25 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 25 грудня 2017 по даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Сьогодні близько 19:00 бойовики грубо порушили мінські домовленості, застосувавши по оборонних укріпленнях сил АТО у районі Павлополя 120-мм міномети. П’ять мін у бік українських позицій окупанти випустили з тимчасово окупованого населеного пункту Соснівське», - зазначили в штабі.

Українська сторона зазначає, зо такі віроломні дії російських найманців свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту та небажання дотримуватися режиму припинення вогню.

Як повідомив в ефірі «112 Україна» спікер пресс-центру штабу АТО Василь Лабай, близько 21-ї години завершився ще один обстріл з боку бойовиків, який вівся неподалік Станиці Луганської. Попередньо, обидва обстріли не принесли втрат ЗСУ.

Відзначимо, що від початку доби понеділка до 18:00 в зоні АТО була зафіксована відсутність обстрілів.

Нагадаємо, «різдвяне перемир'я» на Донбасі набуло чинності опівночі 23 грудня. Про нього раніше домовилися на переговорах ТКГ у Мінську. У попередні дні режим припинення вогню порушувався бойовиками, приносячи втрати серед особового скл

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: