У ДСНС відзвітували про ситуацію на трасі Київ-Одеса

Читать на русском
Проїзд транспорту по дорогах України державного і регіонального значення забезпечений, а на ділянці автодороги Київ - Одеса між Білою Церквою і Жашковим рух подекуди повільний.

Проїзд транспорту по дорогах України державного і регіонального значення забезпечений, а на ділянці автодороги Київ - Одеса між Білою Церквою і Жашковим рух подекуди повільний.

Як інформує «Слово і Діло», про це станом на 8 ранку 21 грудня повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

З’ясувалося, чому аграрії перекрили трасу Київ-ОдесаУ понеділок, 18 грудня, розпочалися акції протесту аграріїв з перекриттям доріг в трьох областях України.

«У Київській області затори на ділянці автодороги Київ - Одеса між м Біла Церква та м Жашків ліквідовані. Відновлено рух транспорту в обох напрямках. Із заторів вивільнені 894 автомобіля, в тому числі за добу 305», - йдеться в повідомленні.

Для недопущення ускладнень здійснюється скоординоване регулювання руху.

«На окремих підйомах і спусках спостерігається уповільнення руху», - інформує ДСНС.

Також ведуться роботи по очищенню і обробці протиожеледними засобами проблемних ділянок автодороги Київ - Одеса.

У місцях організованих стоянок поблизу АЗС та придорожніх закладів харчування залишається незначна кількість автомобілів, водії яких прийняли рішення продовжити рух вранці. Зазначені автомобілі транспортному потоку не заважають.

Всього до робіт залучено 55 одиниць техніки та 127 людей. Крім того, ДСНС розгорнула чотирі пункти обігріву.

Як повідомлялося, 29 грудня поліція двох областей була піднята по тривозі для очищення доріг, заблокованих в результаті сильних снігопадів в Україні.

Раніше через негоду в Україні обмежили проїзд по одній з трас.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: