Сніговий колапс в Україні: поліція двох областей піднята за тривогою

Читать на русском
Поліція двох областей була піднята по тривозі для очищення доріг, заблокованих в результаті сильних снігопадів в Україні.

Поліція двох областей була піднята по тривозі для очищення доріг, заблокованих в результаті сильних снігопадів в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України, інформує «Слово і Діло».

У Києві через мокрий сніг утворилися затори на дорогахУ Києві утворилися значні затори через негоду на дорогах. Найбільш утруднений проїзд на двох мостах.

«Поліцейські підрозділів двох областей працюють над розблокуванням ділянки автодороги «Київ-Одеса »на кордоні Київської та Черкаської області», - наголошується в повідомленні.

Згідно з даними голови Національної поліції України Сергія Князєва, причиною заторів на кордоні двох областей стали снігопади на тлі місцевого рельєфу - чергування значних спусків і підйомів.

Через це в сніговому полоні опинилися в цілому близько 800 автомобілів, які рухалися як в сторону Одеси, так і в бік Києва. А тому, що водії транспорту намагалися продовжити рух, були заблоковані всі 4 ряди для руху транспорту в обох напрямках.

Князєв повідомив, що рух транспорту з боку Одеси перекрито в районі Умані, автомобілі перенаправляють на Вінницю. З боку Києва рух автомобілів в сторону Одеси перекрито в районі міста Біла Церква, транспорт скеровують по об'їзних шляхах.

«Це дасть нам можливість «розтягнути» затор, що утворився протягом доби», - додав глава Нацполіціі.

Як повідомлялося, через негоду в Україні обмежили проїзд по одній з трас.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: