Омелян назвав терміни завершення ремонту дороги Київ-Одеса

Читать на русском
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив, що в наступному році очікується завершення ремонту автодороги Київ - Одеса.
Володимир Омелян

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив, що в наступному році очікується завершення ремонту автодороги Київ - Одеса.

Як інформує «Слово і Діло», про це він розповів в інтерв'ю «5 каналу».

Омелян розповів, чи повернеться Ryanair в УкраїнуІрландський лоукост Ryanair і Міжнародний аеропорт Бориспіль близькі до досягнення консенсусу. Про переговори розповів міністр інфраструктури.

«У всіх тендерах, які ми проводили в 2016-2017 роках, є чіткість: виграв тендер - зобов'язаний зробити дорогу, здати її і виконувати п'яти - або десятирічну гарантію з її дефектності і належної експлуатації», - повідомив він.

З його слів, автодорога «Київ-Одеса» була кредитною лінією міжнародної фінансової організації.

«У разі Київ-Одеса - це була кредитна лінія міжнародної фінансової організації, занадто довгий проект, і ми були налаштовані закінчити його в цьому році, були певні труднощі у компанії-підрядника, однозначно наступний рік буде останнім. Є окремі ділянки. Кожен, хто будував, ту ділянку буде нести і відповідальність», - додав міністр.

Як повідомлялося, раніше Омелян прокоментував запуск РФ поїздів в обхід України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: