Через негоду в Україні затримуються поїзди

Читать на русском
Через негоду в Україні затримуються поїзди. Близько 30 пасажирських поїздів прибули до Києва із запізненням від 25 хвилин до години.

Через негоду в Україні затримуються поїзди. Близько 30 пасажирських поїздів прибули до Києва із запізненням від 25 хвилин до години.

Як інформує «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі «Укрзалізниці».

Аеропорт «Бориспіль»: графік затримок рейсів через негодуАеропорт «Бориспіль» буде працювати в штатному режимі з невеликими затримками рейсів через негоду. Радять спланувати поїздку в аеропорт заздалегідь і стежити за табло за можливими змінами всіх рейсів.

«Станом на 5:00 19 грудня 2017 року через негоду затримуються 30 пасажирських поїздів. Середній час затримки – до 25 хвилин. А два потяги Київ–Івано-Франківськ та Хмельницький-Москва затримуються більш ніж на годину», – йдеться в повідомленні.

Також на Львівській залізниці вночі працювала одна снігоочисна колійна машина. Від снігу були очищені 3049 стрілочних переводів та 255 пасажирських платформ.

Протягом ночі опади у вигляді снігу спостерігалися на території Південно-Західної та Одеської залізниць. Найбільша товщина снігового покриву була в Сянках – 45 см, Києві – 18 см і Вапнярці – 15 см.

За інформацією «Укрзалізниці», 2400 пасажирських вагонів із 2900 обладнані електрообігрівом, інші опалюються вугіллям. Перед роботою в зимовий період усі вагони пройшли технічну діагностику.

Нагадаємо, ввечері 18 грудня снігопад у Києві став причиною затримки трьох електричок. Про це повідомили на автостанції «Видубичі» пасажири з квитками.

Раніше повідомлялося, що мер Києва Віталій Кличко розповів, коли столицю очистять від снігу.

Синоптики прогнозують, що снігопади триватимуть.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: