Погода на вівторок: сніг і ожеледиця

Читать на русском
Сьогодні в деяких областях України синоптики прогнозують  сніг. Зокрема, йдеться про захід та північ країни, натомість на решті території опади не очікуються.

У вівторок, 19 грудня, в деяких областях України синоптики прогнозують сніг. Зокрема, йдеться про захід та північ країни, натомість на решті території опади не очікуються.

Про це інформує «Слово і Діло» з посланням на Український гідрометцентр.

Синоптики розповіли, коли снігопад у Києві вщухнеІнтенсивний снігопад, який розпочався в Києві в ніч на понеділок, 18 грудня, знизиться 20 грудня, а припиниться днем пізніше

Сьогодні в Україні на території північних та більшості центральних областей помірний, вночі на Чернігівщині та Київщині сильний сніг, у західних областях місцями невеликий сніг; на решті території без опадів.

На дорогах країни, окрім півдня та сходу, ожеледиця.

Вітер північно-західний, на Лівобережжі країни південно-західний, 7-12 м/с, вночі та вранці у західних і північних областях пориви вітру 15-18 м/с, хуртовини.

Температура протягом доби 0-5° морозу, в Карпатах та на Прикарпатті до 8° морозу; у південних та східних областях від 2° морозу до 3° тепла.

Нагадаємо, поліція допоможе комунальникам боротися зі сніговим колапсом у Києві.

Тим часом у Київській міській державній адміністрації закликали мешканців столиці на час снігопадів відмовитися від поїздок на власних автомобілях. Також не рекомендується залишати автомобілі на узбіччях доріг. У КМДА зазначили, що транспорт, який буде заважати прибиранню снігу, буде евакуйовано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: