Кличко розповів, коли приберуть сніг

Читать на русском
За минулу добу у Києві  випало майже півмісячна норма опадів. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

За минулу добу у Києві випало майже півмісячна норма опадів.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

Кличко вночі перевіряв, як працюють комунальні служби у подоланні наслідків снігопаду.

«Вся комунальна техніка зараз розчищає вулиці від снігу. Але, зважаючи на те, що за останню добу випало майже півмісячної норми опадів, ситуація непроста. І сніг не припиняється. Зараз ми на вулиці Теліги бачимо, що кілька вантажівок не змогли подолати підйом. Чекаємо спецтехніку для того, щоб витягнути їх. Хочу наголосити, що міська влада заборонила в’їзд великовантажної техніки в місто. І звертаємося до правоохоронців уважно контролювати в’їзди у столицю і не пускати вантажівки, щоб не було колапсу і заблокованого руху на вулицях», - зазначив В.Кличко.

Мер назвав ситуацію надзвичайною і запевнив, що до середи, коли снігопад, за прогнозами, має вщухнути, вся комунальна техніка працюватиме на вулицях цілодобово.

Керівник «Київавтодору» Олександр Густєлєв повідомив, що цієї ночі в місті працювала 271 одиниця спецтехніки і формувалися великі колони у 5-8 одиниць техніки, які прибирають сніг.

Нагадаємо, в результаті негоди без світла залишилися 147 населених пункти.

Синоптики прогнозують сніг по Україні. Зокрема, йдеться про захід та північ країни, натомість на решті території опади не очікуються.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: