Поліція допоможе комунальникам боротися зі сніговим колапсом у Києві

Читать на русском
У Києві 19 грудня під час прибирання снігу автомобілі комунальних підприємств будуть супроводжувати патрулі поліції.

У Києві 19 грудня під час прибирання снігу автомобілі комунальних підприємств будуть супроводжувати патрулі поліції.

Це дозволить зменшити інтенсивність дорожнього руху, повідомив у ефірі «112 Україна» заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, пише «Слово і Діло».

Аеропорт «Київ» бореться зі сніговою стихією, частину рейсів перенесли – фотоСкладні метеорологічні умови в Києві, що встановилися 18 грудня, ускладнили діяльність міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни), частину рейсів довелося перенести до аеропорту «Бориспіль».

Він зазначив, що на даний момент активно прибирати сніг неможливо через те, що на дорогах Києва спостерігається дуже інтенсивний трафік.

«Зазвичай, основна робота з очищення снігу проводиться тоді, коли можна приїхати. Сьогодні ми спланували роботу на ніч і на ранок наступного дня, будуть працювати близько 50 патрулів поліції, які будуть супроводжувати колони автомобілів ДЕУ, які будуть очищати сніг, буде працювати інша техніка», – зазначив Пантелєєв.

Нагадаємо, 18 грудня в Києві весь день йде сніг. Протягом дня випало близько 30% місячної норми опадів.

Повідомлялося, що на вулицях Києва працюють близько 450 одиниць снігоприбиральної техніки.

Зазначалося, що 18 грудня в Києві через сильні снігопади обмежили в'їзд великогабаритного транспорту в столицю.

У той же час через снігопади у багатьох регіонах столиці фури зупинилися, тим самим значно ускладнивши рух. Так, на Південному мосту в різних смугах стоять близько п'яти вантажних автомобілів, фура паралізувала рух і на Повітрофлотському проспекті.

Тим часом у Київській міській державній адміністрації закликали мешканців столиці на час снігопадів відмовитися від поїздок на власних автомобілях. Також не рекомендується залишати автомобілі на узбіччях доріг. У КМДА зазначили, що транспорт, який буде заважати прибиранню снігу, буде евакуйовано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: