Розвідка: які провокації готують бойовики на 19 грудня

Читать на русском
Бойовики у вівторок, 19 грудня, можуть вдатися до агресивних наступальних дій на всій лінії зіткнення району проведення АТО.

Бойовики у вівторок, 19 грудня, можуть вдатися до агресивних наступальних дій на всій лінії зіткнення району проведення АТО.

Про це з посиланням на дані розвідки повідомляє прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 17 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 17 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«За даними розвідки, 19 грудня через заяву Міноборони РФ про намір відкликати російських офіцерів із Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) противник може вдатися до агресивних наступальних дій на всій лінії зіткнення району проведення антитерористичної операції», – йдеться в повідомленні.

«Зокрема, ворог планує активізувати роботу своїх ДРГ на військових об’єктах Збройних сил України, об’єктах енергетичної і транспортної інфраструктури, збільшити кількість провокативних обстрілів у бік наших позицій та житлових кварталів населених пунктів поблизу лінії розмежування», – додали у штабі.

Крім того, як зазначається, для звинувачення сил АТО в порушенні Мінських домовленостей бойовики частіше обстрілюватимуть власні позиції зі ствольної артилерії великого калібру, реактивних систем, танків та інших видів озброєння.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО загинули троє військовослужбовців.

Раніше Франція закликала бойовиків «повернутися до режиму припинення вогню на період різдвяних свят».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: