Неділя в АТО: шість обстрілів, ЗСУ відкривали у відповідь вогонь

Читать на русском
У штабі АТО заявляють, що бойовики в неділю продовжили порушення «режиму тиші», 6 разів обстрілявши позиції українських військовослужбовців.

У штабі АТО заявляють, що бойовики в неділю продовжили порушення «режиму тиші», 6 разів обстрілявши позиції українських військовослужбовців.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу, пише «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 17 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 17 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Епіцентрами протистояння сьогодні стали луганський та донецький напрямки. Так, у першому випадку на Світлодарській дузі ЗСУ потрапили під обстріл зі 120-мм мінометів поблизу Луганського, Лозового та Новолуганського. На донецькому напрямку з 82-мм мінометів та піхотного озброєння обстріли велися в районі Лебединського, а з гранатометів - неподалік Авдіївки.

На інших ділянках лінії зіткнення в неділю було відносно тихо.

Зазначимо, на обстріли НЗФ українські бійці двічі відкривали вогонь у відповідь.

Нагадаємо, раніше в Міноборони повідомили про втрати в лавах сил АТО за добу суботи. Тоді в результаті бойових дій поранення дістали четверо українських військовиків. Всього за минулу добу зафіксовано понад три десятки обстрілів з боку бойовиків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: