Поліція намагалася перешкодити встановленню сцени для акції Саакашвілі

Читать на русском
Поліція намагалася перешкодити встановленню сцени на Майдані Незалежності в Києві, де 17 грудня заплановано акцію «Руху нових сил» «Марш за імпічмент».

Поліція намагалася перешкодити встановленню сцени на Майдані Незалежності в Києві, де 17 грудня заплановано акцію «Руху нових сил» «Марш за імпічмент».

Про це написав нардеп Юрій Дерев'янко в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Провокація, репресія, революція: чого чекати від Саакашвілі після звільненняНа рахунку Саакашвілі та його соратників уже безліч протестів, мітингів та акцій. Останні два марші за імпічмент президента знайшли підтримку народу. Чого чекати після звільнення політика, міркували разом з експертами.

«Перешкоджати встановленню сцени на Майдані Незалежності приїхала поліція, разом з керівником Нацполіції Шевченківського району - Приступою Германом Леонідовичем», - написав він.

Дерев'янко зазначив, що організатори отримали офіційне підтвердження від КМДА про дозвіл на проведення мирного мітингу.

При цьому Дерев'янко заявив, поліція погрожувала активістам застосуванням сили.

Суперечка виникла через необхідність частково перекрити рух транспорту по вулиці Хрещатик. При цьому Дерев'янко повідомив, що минулого тижня сцена встановлювалася на цьому ж місці. Активісти заявили, що помітили у начальника райвідділу поліції Приступи ознаки алкогольного сп'яніння.

Згодом, у розмову депутата з поліцейським втрутився Міхеіл Саакашвілі. Між ними відбулася словесна сутичка, під час якої, Саакашвілі звинуватив Приступу, в тому, що він п'яний під час виконання обов'язків. Той, в свою чергу, заявив, що Саакашвілі перебуває в стані наркотичного сп'яніння.

Раніше МЗС спростувало таємні переговори про долю Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: