Саакашвілі розповів про спільну операцію ФСБ РФ і СБУ

Читать на русском
Міхеіл Саакашвілі заявив, що справа проти нього і його арешт в Україні – це спільна операція ФСБ РФ і Служби безпеки України.

Екс-президент Грузії, лідер партії «Рух нових сил» Міхеіл Саакашвілі заявив, що справа проти нього та його арешт в Україні – це спільна операція ФСБ РФ і СБУ, що практично підтвердив у четвер, 14 грудня, президент Росії Володимир Путін.

Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Дело».

Не президентом. Саакашвілі розповів про політичні амбіціїЛідер «Руху нових сил» Міхеіл Саакашвілі заявив про відсутність президентських амбіцій в Україні, але водночас він готовий очолити Кабмін.

«Ну не може Путін мене ніяк забути! А вам не здається невипадковим, що його тези повністю збігаються з думками й термінологією Банкової? Я впевнений, що «справа» проти мене та мій арешт – це спільна операція ФСБ та СБУ. Повірте мені, в мене достатньо досвіду для того, щоб не робити таких заяв просто на повітря, а Путін це сьогодні практично підтвердив», – зазначив він.

Нагадаємо, 14 грудня президент РФ Володимир Путін на великій щорічній прес-конференції назвав дії Саакашвілі в Україні плювком в обличчя українського й грузинського народів.

Як відомо, 11 грудня в Печерському райсуді розглядали обрання запобіжного заходу затриманому лідеру «Руху нових сил» Міхеілу Саакашвілі.

Прокуратура просила суд обрати запобіжний захід затриманому Саакашвілі у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Прокурор заявляв, що є ризик, що лідера «Руху нових сил» можуть ліквідувати спецслужби РФ з метою дестабілізації ситуації в Україні.

Водночас суд відпустив Саакашвілі на час розслідування.

Генеральна прокуратура викликає Міхеіла Саакашвілі 18 грудня на допит як підозрюваного в кримінальному провадженні за ознаками скоєння низки кримінальних злочинів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: