Субота в АТО: бойовики відкривали вогонь по Троїцькому і Кримському

Читать на русском
З півночі до 18:00 16 грудня незаконні збройні формування в зоні проведення АТО здійснили 11 обстрілів українських позицій.

З півночі до 18:00 16 грудня незаконні збройні формування в зоні проведення АТО здійснили 11 обстрілів українських позицій.

Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Оборона Донбасу: чим може допомогти Канада та чи потраплять Javelin в УкраїнуКанада включила Україну до контрольного списку країн, згідно з яким знімається обмеження на продаж вогнепальної зброї. Про озброєння України розповіли експерти.

«Всього, від опівночі, російсько-терористичні війська здійснили 11 обстрілів позицій сил АТО. Майже в кожному випадку українські захисники давали окупантам адекватну відповідь», - йдеться в повідомленні.

У штабі додали, що на луганському напрямку бойовики з мінометів різних калібрів і піхотного озброєння вели вогонь по позиціях сил АТО в районі Троїцького і Кримського. Крім цього, противник зі стрілецької зброї обстріляв околиці Травневого.

Карта АТО: ситуація на сході України на 16 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 16 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

На донецькому напрямку, за інформацією штабу АТО, неспокійно було на Приазов'ї. Тут терористи вели вогонь з 120-мм і 82-мм мінометів у районі Гнутового і Павлопіля, а з озброєння БМП - біля Водяного. Крім того, з легкого піхотного озброєння, бойовики неодноразово порушували перемир'я в передмісті Авдіївки.

Раніше повідомлялося, що на Донбасі поліція «кришувала» наркобізнес.

Також в ОБСЄ назвали кількість вибухів в зоні АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: