«Вести»: йде підготовка силового захоплення холдингу

Читать на русском
Співробітники Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами заявляють, що їх діяльності чинять опір в медіахолдингу Вести.

Співробітники Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами заявляють, що їх діяльності чинять опір в приміщеннях «Юнісон груп», де розташований офіс медіахолдингу «Вести».

Відповідну заяву оприлюднила прес-служба АРМА, передає «Слово і Діло».

У відомстві нагадали, що 28 вересня 2017 Печерський районний суд Києва передав Нацагентству 31, 32 і 33 поверхи столичного торгово-офісного комплексу «GULLIVER» для здійснення заходів з управління.

«При спробі співробітників Національного агентства встановити, які компанії знаходяться на зазначених поверхах офісного центру, вони зіткнулися з опором і небажанням орендарів поверху дати можливість доступу в приміщення, в тому числі до 32 поверху офісного центру», - наголошується в заяві прес-служби.

У той же час, «Вести» наполягають на незаконності візиту представників Нацагентства.

«Співробітники АРМА не надали правових підстав своїх повноважень, не повідомили представників компанії про свій прихід заздалегідь, як це передбачено законом», - йдеться в повідомленні видання.

На думку працівників холдингу «Вести», мета дій Нацагентства - «чергова провокаційна спроба зафіксувати« недопуск »в приміщення Холдингу з метою роздобути видовищні кадри для нових інсинуацій».

Крім того, «Вести», посилаючись на власні джерела, говорять про нібито підготовку «силового захоплення холдингу, яке може статися наступного тижня».

«Вести» підкреслюють, що працюють в рамках законодавства України і завжди готові до відкритого діалогу, але виключно в рамках правового поля.

Як відомо, 14 июля Головна військова прокуратура разом з Національною поліцією провели комплекс обшуків в приміщеннях, що належать екс-міністру доходів і зборів Олександру Клименку, в тому числі в медіахолдингу «Вести».

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков написав тоді, що холдинг пов'язаний зі злочинною схемою «розкрадання державних коштів режимом Януковича», зокрема, Олександром Клименком.

Пізніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що видання «Вести» змушене узгодити умови використання приміщень в ТРЦ «Гулівер» з Національним агентством з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних злочинів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: