#ЗнаюЯк: Вакарчук закликав українців написати план розвитку країни

Читать на русском
Українці можуть долучитися до змін країни, оприлюднивши свої пропозиції в соцмережах із хештегом #ЗнаюЯк.

Українці можуть долучитися до змін країни, оприлюднивши свої пропозиції в соцмережах із хештегом #ЗнаюЯк.

Про це в Twitter написав музикант, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук. Як відомо, він першим назвав «10 перших кроків», які мають втілити політики, щоб зробити Україну кращою, інформує «Слово і Діло».

У переліку є: створення незалежного антикорупціного суду, зміна складу ЦВК, зменшення кількості політичної реклами, реформа держслужби та СБУ, а також дієва приватизація.

Ще один пункт – припинення політичного лобізму, який «робить 99% наших громадян біднішими».

Зайве говорити, собі шкодити: хто з чиновників дав найбільше обіцянок у листопаді«Слово і Діло» з'ясувало, хто ж найбільше наобіцяв українцям у листопаді. Серед міністрів першість у роздачі обіцянок цього разу отримав віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон.

«Потрібно змінити правила поведінки політики. Очільники держави та претенденти на їхнє місце мусять стати відкритішими, простішими та доступнішими. Не може чиновник, який усе життя працює на державній службі, вести життя мільйонера, а деколи й мільярдера», – вважає Вакарчук.

На останок Вакарчук наголосив, що потрібно прищепити принцип відповідальності – «політикам потрібно навчитися виконувати власні обіцянки».

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук заявив, що не планує балотуватися в президенти України, тоді як експерти оцінили його шанси стати главою держави.

Як уже повідомляло «Слово і Діло», в народних обранців також буває погана пам’ять, і деякі їхні висловлювання їм краще нагадувати. Власне, як і іншим політикам, які часто повторюють однакові обіцянки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: