Порошенко: сухопутні війська та подвиг «кіборгів»

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко привітав військовослужбовців Сухопутних військ Збройних сил України з професійним святом.

Президент України Петро Порошенко привітав військовослужбовців Сухопутних військ Збройних сил України з професійним святом.

Про це йдеться в привітанні, оприлюдненому на сторінці Сухопутних сил ЗСУ в Фейсбук у вівторок вранці, передає «Слово і Діло».

«Вітаю вас з Днем Сухопутних військ Збройних сил України ... Вірю, що ваш високий професіоналізм у поєднанні з потужною зброєю і військовою технікою і надалі залишатися потужною гарантом обороноздатності нашої держави. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, щастя і благополуччя, нових звершень в ім'я нашої перемоги! Слава Україні! Слава Сухопутних військ Збройних Сил України! », - кінець цитати.

Глава держави підкреслив, що у важкий для країни час Сухопутні війська першими встали на захист незалежності та територіальної цілісності країни.

Визволення заручників протягом україно-російського конфлікту на Донбасі в 2014-2017 рокахЗа три роки військового конфлікту на сході України, крім значних людських жертв, руйнувань та тимчасової втрати території Донбасу, українці вивчили слова полонені та зниклі безвісти. Слово і Діло відстежило, які цифри називали політики.

Порошенко зазначив, що Сухопутні сили ЗСУ увійдуть в історію України подвигом «кіборгів» донецького аеропорту, які перевершили славу трьохсот спартанців, незалежність і стрімкість «Чорної бригади», стійкість, мужність і непереможність всіх воїнів - піхотинців, танкістів і артилеристів, представників інших родів військ, бойового і матеріально-технічного забезпечення.

Раніше повідомлялося, що звільнений з полону проросійських бойовиків український «кіборг» Тарас Колодій пройде лікування і реабілітацію в клініці 4-го управління (клінічна лікарня «Феофанія»).

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, які слова українці вивчили з початком війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: