Полторак пояснив, чому «кіборгів» перевіряють на блокпосту ДНР

Читать на русском

Міністр оборони Степан Полторак заявив, що огляд на блокпосту ДНР українських військових, котрі прямують на ротацію в Донецький аеропорт, а також везуть туди припаси та озброєння, – результат мінських домовленостей.

Про це він заявив під час брифінгу в четвер, передає «Слово і Діло».

«Було домовлено, щоб особовий склад, який проходить до Донецького аеропорту, пропускався також і через пункт ДНР», – прокоментував ситуацію Полторак.

«Механізм пропуску відпрацьований у тому числі представниками місії ОБСЄ і контактної групи, яка працює з боку Російської Федерації... У нас не було вибору: або кожного разу заходити до аеропорту з бойовими діями, або домовлятися», – заявив міністр.

Степан Полторак уточнив, що принизливий детальний огляд українських військових бандформуваннями ДНР, зафіксований журналістами одного з національних телеканалів, був здійснений з порушенням домовленостей, однак не уточнив, про які саме порушення йдеться.

Читайте також: Москва володіє даними про військові резерви України

Нагадаємо, народні депутати Семен Семенченко та Юрій Береза заявили про намір створити нову слідчу комісію для розслідування правопорушень в зоні проведення АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: