У ХАМАС мають намір продовжити повстання палестинців – ЗМІ

Читать на русском
У палестинському русі ХАМАС анонсували продовження акцій протесту в Єрусалимі, секторі Газа і на західному березі Йордану.

У палестинському русі ХАМАС анонсували продовження акцій протесту в Єрусалимі, секторі Газа і на західному березі Йордану.

Як інформує «Слово і Діло» з посиланням на РІА Новини, про це заявив прес-секретар ХАМАС Абдулатів Алкану.

Ізраїль vs Палестина: ЄС закликав владу до співпраці для недопущення ескалації в ЄрусалиміЄвропейський Союз закликає владу Ізраїлю та Палестини до співпраці з метою недопущення подальшої ескалації в Єрусалимі.

З його слів, хвилювання проходять в рамках оголошеної третьої інтифади і будуть розвиватися далі. Крім того, алканами пообіцяв повторити події 8 грудня, коли палестинці вийшли на «День гніву», який обернувся сутичками з ізраїльськими силовиками.

«Протести триватимуть і на Західному березі річки Йордан, і в секторі Газа, і в Єрусалимі. Тому що ми протестуємо проти визнання Америкою Єрусалиму столицею Ізраїлю, так як ми вважаємо його столицею Палестини. Ми сподіваємося, що протести будуть розвиватися далі і далі», - заявив він.

Також Алкану додав, що Палестина таким чином буде домагатися скасування США визнання Єрусалиму столицею Ізраїлю.

Відзначимо, що 12 грудня в секторі Газа спостерігається новий виток активність серед представників ХАМАС. У Газі проходить так званий військовий парад за участю збройних ісламістів. У повній бойовій екіпіровці вони проїхалися містом на позашляховиках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: