Рада не розглядатиме питання щодо НАБУ

Читать на русском
Профільний комітет із питань регламенту напередодні розглянув і надав висновок до законопроекту, який розширює повноваження Верховної Ради щодо звільнення керівників антикорупційних органів.

Профільний комітет із питань регламенту напередодні розглянув і надав висновок до законопроекту №7362, який розширює повноваження Верховної Ради щодо звільнення керівників антикорупційних органів, авторства очільників фракцій «Блоку Петра Порошенка» Артура Герасимов та «Народного фронту» Максима Бурбака.

«Щодо законопроекту Герасимова й Бурбака вчора відбулося засідання комітету з питань регламенту, який її розглянув і рекомендував розглянути Верховній Раді, але його немає в порядку денному», – сказав керівник комітету Павло Пинзеник журналістам у четвер у кулуарах парламенту, пише «Слово і Діло».

«Автори пропонували за основу та в цілому. Ми запропонували Верховній Раді також визначитися щодо пропозиції авторів – за основу та в цілому», – додав він.

З цього випливає, що законопроект може бути винесений для розгляду народними депутатами на пленарному засіданні. Однак у порядку денному, оприлюдненому на сайті українського парламенту, цієї ініціативи немає.

Пинзеник на питання журналістів про ймовірність винесення цього законопроекту на розгляд у четвер відповів: «Не думаю, що він сьогодні буде розглядатися».

Раніше аналітики «Слова і Діла» дізналися, хто з нардепів найчастіше реєстрував законопроекти в листопаді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: