Фракція БПП підтримає бюджет, але є багато запитань

Читать на русском
БПП підтримає проект державного бюджету на 2018 рік. Про таке рішення фракції повідомив народний депутат України, заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко.

Фракція «Блоку Петра Порошенка» підтримає проект державного бюджету на 2018 рік.

Про таке рішення «Слову і Ділу» повідомив народний депутат України, заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко.

Держбюджет-2018: політика влади, головні цифри та реальністьНародні депутати ухвалили держбюджет у першому читанні, а спікер ВР тим часом уже розраховує на остаточне ухвалення документу наступного пленарного тижня. Які показники кошторису є реальними, а які – викликають сумніви, розповіли експерти.

При цьому він зазначив, що у фракції «є запитання та пропозиції до поточної редакції».

«У нас багато пропозицій до проекту. Частина з них вже підтримана й врахована, над іншими зараз працюємо. Проте проект ми підтримаємо в будь-якому разі – з цього питання дискусій немає», – сказав Гончаренко.

Нагадаємо, в четвер, 7 грудня, Верховна Рада планує розглянути проект держбюджету на 2018 рік у другому читанні. Витрати проекту держбюджету на 2018 рік передбачені в сумі 988 млрд 634 млн грн. Граничний обсяг дефіциту державного бюджету України визначений у сумі 81 млрд 849 млн грн.

Раніше представник президента в парламенті Ірина Луценко заявила, що процес ухвалення головного кошторису країни може затягнутися за опівніч.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: