Бюджетний день: Рада візьметься за головний кошторис країни

Читать на русском
Верховна Рада розгляне в четвер у другому читанні законопроект про Державний бюджет України на 2018 рік. Курс долара  може сягнути 30 гривень.

Верховна Рада розгляне в четвер у другому читанні законопроект №7000 «Про Державний бюджет України на 2018 рік».

Як інформує «Слово і Діло», про це йдеться на сайті парламенту.

Як депутати голосували за держбюджет-2018Аналітики «Слова і Діла» розібралися, хто і як з народних обранців голосував за головний кошторис країни.

Рада почне роботу з продовження розгляду у другому читанні, розпочатого 6 грудня законопроекту «Про запобігання та протидію домашньому насильству». Пізніше запланований розгляд у першому читанні президентського законопроекту «Про дипломатичну службу», що приурочений до 100-річчя дипслужби України, що відзначається цьогоріч.

Після цього депутати перейдуть до бюджетних питань: законопроект про внесення змін до Бюджетного кодексу, 6776-д про зміни у Податковий кодекс, що пов’язані із проектом бюджету на наступний рік, проекту постанови про оплату праці депутатів ВР. Після розгляду проекту держбюджету заплановано розгляд ще 36 питань.

Встигнути до Нового року: чого чекати від депутатів останнього пленарного тижняВ АП пріоритетним завданням на останній пленарний тиждень назвали голосування за бюджет-2018. Чи почують депутати Банкову та що буде з багатостраждальним законопроектом про повернення Донбасу?

Нагадаємо, 1 грудня уряд схвалив проект державного бюджету на 2018 рік для розгляду Верховною Радою у другому читанні.

Рада 14 листопада схвалила бюджет-2018 у першому читанні.

Передбачається, що доходи загального фонду зведеного бюджету вперше перевищать 1 трильйон гривень та досягнуть 1 трильйона 30 мільярдів гривень при зростанні ВВП на рівні 3% та 7% інфляції.

Дефіцит проекту держбюджету-2018 бюджету становить 2,4%.

Крім того, курс долара у 2018 році може сягнути 30 гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: