Бюджет під бій годинника: депутати готові працювати вночі

Читать на русском
Процес ухвалення проекту державного бюджету України на 2018 року може затягнутися за опівніч, але документ не відкладуть.

Процес ухвалення проекту державного бюджету України на 2018 рік може затягнутися за опівніч.

Про це в кулуарах парламенту повідомила народний депутат України, представнця президента в парламенті Ірина Луценко, передає «Слово і Діло».

Як депутати голосували за держбюджет-2018Аналітики «Слова і Діла» розібралися, хто і як з народних обранців голосував за головний кошторис країни.

«Я думаю, що бюджет буде розглянутий сьогодні в другій половині. Зараз завершується робота в податковому комітеті Ніни Южаніної, де розглядаються питання наповнення бюджету. Тобто буде багато додаткових законів, які наповнюють держбюджет і дають можливість голосувати за нього. Впевнена, що працювати будемо до ночі, можливо, й «перевалимо» за опівніч. Але не «під ялинку», – повідомила Луценко.

Вона додала, що для ухвалення держбюджету депутатам буде запропоновано працювати до кінця.

«Всі зацікавлені в тому, щоб ухвалити державний бюджет. Якщо говорити про кількість голосів, то це навряд чи буде конституційна більшість, але їх кількість буде достатньою. Коаліція, депутатські групи, можливо, «Батьківщина», Радикальна партія », – зазначила нардеп.

Нагадаємо, 7 грудня парламент планує розглянути в другому читанні проект державного бюджету України на 2018 рік.

Також сьогодні Рада наблизилася до відставки нардепа Єгора Соболєва з посади голови антикорупційного комітету.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: