Порошенко назвав терміни остаточного ухвалення держбюджету-2018

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко висловив сподівання на ухвалення Верховною Радою держбюджету-2018 вже цього тижня.

Президент України Петро Порошенко висловив сподівання на ухвалення Верховною Радою держбюджету-2018 вже цього тижня.

Про це голова держави заявив під час виступу на Форумі об'єднаних громад 4 грудня, пише «Слово і Діло».

«Спільними зусиллями, я сподіваюся, що ми маємо великі шанси цього тижня ухвалити закон про державний бюджет на 2018 рік у Верховній Раді. У нас зазвичай це було або наступного року, або під ялинку. 31 грудня замість того, щоб святкувати Новий рік, народні депутати о 5 ранку ухвалювали бюджет. А тут на початку грудня рішучими зусиллями ми робимо все, щоб країна була з бюджетом», – зазначив він.

Проект бюджету-2018: скільки українці заплатять за утримання вищого ешелону влади«Слово і Діло» порахувало, у скільки кожному працездатному громадянину Україну стане забезпечення роботи вищого ешелону влади у 2018 році.

Нагадаємо, 14 листопада парламент підтримав у першому читанні проект держбюджету на 2018 рік. 15 листопада прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив доопрацювати держбюджет-2018 з урахуванням зауважень, які були висловлені депутатами до законопроекту до другого читання в першій декаді. І вже 1 грудня Кабінет міністрів схвалив проект бюджету на 2018 рік і передав на розгляд до Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: