Суд узяв під варту соратника Саакашвілі

Читать на русском
Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід соратнику Міхеіла Саакашвілі Северіону Дангадзе у вигляді утримання під вартою на 2 місяці без права внести заставу.

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід соратнику Міхеіла Саакашвілі Северіону Дангадзе у вигляді утримання під вартою на 2 місяці без права внести заставу.

Про це передає «Слово і Діло», з посиланням на повідомлення прес-секретаря генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган на сторінці в Facebook.

Вона також зазначила, що стаття «Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України» не передбачає права застави.

«Справа Саакашвілі-Курченка»: правдоподібність аудіозапису та причетність третіх країнУ ГПУ стверджують, що оточення Саакашвілі отримало з РФ близько 500 тисяч доларів на фінансування мітингів для повалення української влади, й оприлюднили аудіозапис. Що викликає сумніви, розповіли експерти.

«Рішенням Печерського суду Северіон Дангадзе заарештований на 60 діб без альтернативи внесення застави (ч2 ст. 110 КК України не передбачає альтернативи застави)», - заявила Сарган.

Невловимий Саакашвілі: що буде даліОкрім страху перед законом і правоохоронними органами, більшість українців ще втратили довіру до влади.

Відзначимо, що прокурори стверджують, що Дангадзе нібито за погодженням з самим Саакашвілі звернувся через довірену особу до швидкого бізнесменові часів Віктора Януковича Сергію Курченко з пропозицією фінансування діяльності Саакашвілі, за це він нібито обіцяв виконати бізнес-інтереси Курченко.

Дангадзе заявив, що не причетний до цієї справи, що всі матеріали сфальсифіковані.

Нагадаємо, ГПУ оприлюднила аудиоперехват нібито розмови Саакашвілі з Курченком.

Раніше стала відома причина обшуків у Саакашвілі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: