Луценко заявив, що бойовики Саакашвілі захопили комітет Ради

Читать на русском
Лідер Руху нових сил Міхеіл Саакашвілі з прихильниками захопив один із комітетів Верховної Ради.

Лідер «Руху нових сил» Міхеіл Саакашвілі з прихильниками захопив один із комітетів Верховної Ради.

Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко в парламенті у відповідь на запитання народного депутата, передає «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

«Сьогодні поліція абсолютно законно прийшла, щоб його (Саакашвілі – ред.) затримати й доправити до слідчого. Але він із групою бойовиків захопили комітет ВР, розташований на території готелю «Київ», виламали двері, викинули звідти одного працівника УДО, який охороняв державне приміщення, й там «влаштували відпочинок», – сказав Луценко.

Обшуки, затримання та арешт: формула Саакашвілі та імпічмент ПорошенкаПісля маршу за імпічмент президента СБУ прийшла з обшуками до квартири Саакашвілі. Політик затриманий, а обшуки тривають. У ситуації розбирались експерти.

Він заявив, що за цим фактом зареєстрували кримінальне провадження.

Нагадаємо, Луценко, доповідаючи у Верховній Раді про можливі правопорушення, в яких підозрюють лідера партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі, запропонував лідеру фракції «Самопомочі» Олегу Березюку добровільно скласти депутатський мандат.

Міхеіл Саакашвілі відмовився прибути на допит до Генпрокуратури, заявивши, що готовий прийняти слідчих у наметовому містечку під Верховною Радою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: