Чи звільнить Порошенко Луценка: депутати незадоволені прокурором

Читать на русском
Оксана Сироїд закликала президента звільнити генерального прокурора України Юрія Луценка, оскільки він порушив усі принципи судочинства й принизив народного депутата.

Віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд закликала президента Петра Порошенка звільнити генерального прокурора Юрія Луценка, оскільки він порушив усі принципи судочинства й принизив народного депутата.

Про це вона заявила на пленарному засіданні Верховної Ради в середу, 6 грудня, передає «Слово і Діло».

Обшуки, затримання та арешт: формула Саакашвілі та імпічмент ПорошенкаПісля маршу за імпічмент президента СБУ прийшла з обшуками до квартири Саакашвілі. Політик затриманий, а обшуки тривають. У ситуації розбирались експерти.

«Президент має негайно звільнити Юрія Луценка від обов'язків генерального прокурора й звернутися до парламенту з поданням про його відставку ... Необхідно негайно розслідувати злочин, скоєний генеральним прокурором у стінах українського парламенту», – сказала Сироїд.

За її словами, Генеральний прокурор України у вівторок, 5 грудня, в стінах парламенту погрожував народному депутату.

Нагадаємо, Луценко, доповідаючи у Верховній Раді про можливі правопорушення, в яких підозрюють лідера партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі, запропонував лідеру фракції «Самопомочі» Олегу Березюка добровільно здати депутатський мандат.

Міхеіл Саакашвілі відмовився прибути на допит до Генпрокуратури заявивши, що готовий прийняти слідчих у наметовому містечку під Верховною Радою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: