Ми налаштовані оптимістично – дружина Саакашвілі

Читать на русском
Сандра Рулофс, коментуючи події 5 грудня, заявила про те, що їхня сім'я налаштована оптимістично, й назвала те, що відбувається, не завершенням, а початком нової боротьби.

Дружина екс-голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі Сандра Рулофс, коментуючи події 5 грудня, заявила про те, що їхня сім'я налаштована оптимістично, й назвала те, що відбувається, «не завершенням, а початком нової боротьби».

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на її повідомлення в Facebook.

Обшуки, затримання та арешт: формула Саакашвілі та імпічмент ПорошенкаПісля маршу за імпічмент президента СБУ прийшла з обшуками до квартири Саакашвілі. Політик затриманий, а обшуки тривають. У ситуації розбирались експерти.

Згідно із заявою Рулофс, її сім'я довгі місяці чекала сьогоднішніх подій, особливо протягом останнього тижня, коли людей з оточення Саакашвілі депортували до Грузії.

«Міша теж очікував цього, але його активність разом із партією не припинялася. Він, так би мовити, зміг розбудити народ в ці останні тижні, і, думаю, результат очевидний. Те, що сьогодні сталося, зрозуміло, скоєно незаконно. Увірвалися в його квартиру, взяли його в центрі Києва, запхали в маршрутне таксі», – заявила вона.

Обшуки, затримання та арешт: формула Саакашвілі та імпічмент ПорошенкаПісля маршу за імпічмент президента СБУ прийшла з обшуками до квартири Саакашвілі. Політик затриманий, а обшуки тривають. У ситуації розбирались експерти.

За її словамию, вночі Саакашвілі написав їй щось у зв'язку з організаційними питаннями й попередив, що потрібно бути обережною.

«Я так само, як і ви, дивлюся в прямому ефірі й отримую інформацію від його прихильників. Я не спокійна, але я сподіваюся, оскільки ми бачимо, що його прихильники та український народ поряд із ним», – заявила Рулофс.

Водночас дружина Саакашвілі не може прогнозувати, як розвиватимуться події.

«Цього ніхто не знає, коли до справи залучений Міша, події завжди розвиваються так, як ніхто не очікує. Я знаю, що він відчуває там, у тому маршрутному таксі, він дуже переживає, знає, що це вирішальний момент для нього. Ми всі віримо, що ця справа є результатом змови олігархів», – зазначила вона.

Згодом Рулофс написала на своїй сторінці в Facebook, що те, що відбувається зараз в Україні, не завершення, а початок справжньої боротьби.

«Як уже відомо, Порошенко в центрі Києва в житловій квартирі здійснив напад на мого чоловіка. Вони думають, що це кінець політичного переслідування, яке триває протягом багатьох місяців, але в дійсності зараз починається справжня боротьба в Україні та Грузії», – пише Сандра Руловс.

За її ж словами, Саакашвілі багато говорив на цю тему публічно й усі чекали цього.

Раніше повідомлялося, що генпрокурор Юрій Луценко дав прихильникам Саакашвілі добу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: