Пенсії в селах прифронтової зони: хто отримає

Читать на русском
Перша заступниця голови Верховної Ради Ірина Геращенко закликає Кабмін відновити виплату пенсій і соцвиплат у двох селах Донецької області – Травневому та Гладосовому.

Перша заступниця голови Верховної Ради Ірина Геращенко закликає Кабмін відновити виплату пенсій і соцвиплат у двох селах Донецької області – Травневому та Гладосоому.

Про це вона заявила з трибуни ВР, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 5 грудняСитуація на сході країни станом на 06:00 5 грудня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Збройні сили України тиждень тому в рамках Мінських угод звільнили два села, що розташовані в «сірій зоні», – Травневе та Гладосове. Орки того ж дня, коли наші ЗСУ звільнили ці села, перебили там газопровід, перебили там електрику, й сьогодні наші всі цивільні служби відповідні проводять там ремонтні роботи», – сказала Геращенко.

Вона закликала нардепів підтримати її в проханні до Кабміну щодо відновлення виплат жителям, які «не отримували 3 роки пенсій і соцвиплат, тому що були в «сірій зоні».

«Звертаюся від імені всіх народних депутатів до Кабінету міністрів із проханням терміново включити до переліку населених пунктів, які перебувають під контролем української влади, два населених пункти – Травневе та Гладосове, й негайно відновити там виплати пенсій і соціальних виплат», – сказала Геращенко.

Вона закликала Кабмін почати виплати до Нового року.

Нагадаємо, Генштаб ЗСУ заявляє, що українські військові не звільняли Травневе й Гладосове, оскільки вони й так розташовувалися на підконтрольній України території.

Також у зоні АТО готуються до наступу бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: