Шкіряк прокоментував інцидент із Мураєвим

Читать на русском
Радник голови МВС Зорян Шкіряк вважає, що за образу Революції Гідності потрібно вводити кримінальну відповідальність.

Радник голови МВС Зорян Шкіряк вважає, що за образу Революції Гідності потрібно вводити кримінальну відповідальність.

Про це Шкіряк заявив в ефірі одного з телеканалів, коментуючи інцидент з нардепом Євгеном Мураєвим і його фразою про «держпереворот», пише «Слово і Діло».

Річниця Свободи та Гідності: що не так з українськими революціямиЗа чим журяться та чим пишаються українці після подій 4-річної давнини? Що нам дала, а що забрала Революція Гідності? Які кроки можуть підсилити здобутки революційних подій, аналізував політолог Олександр Радчук.

«Є глибоке переконання: за образу честі й осуд Революції Гідності давно потрібно вводити кримінальну відповідальність. Занадто висока ціна була покладена за ту перемогу, ціна людського життя, крові українських патріотів, я вже мовчу про те, що десятки тисяч активістів Майдану і сьогодні продовжують захищати нашу землю в зоні проведення активний бойових дій», - заявив Шкіряк.

За словами Шкіряка, деякі телеканали ведуть антидержавну діяльність.

«Проблема полягає в тому, що, на жаль, деякі телеканали і деякі власники телеканалів ведуть абсолютно антидержавну діяльність. Тут повинні бути реальні правові механізми, зокрема ті, які мають повноваження Нацради для того, щоб реагувати на ті чи інші виклики. Але ми розуміємо, що це також зробити досить складно, оскільки і пропаганда, в тому числі і латентна, робиться досить професійно. Я сподіваюся, що ситуація буде вирішена в нормальному правовому полі», - заявив Шкіряк.

Раніше він назвав кількість російських військових в Луганську.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: