Скандал у прямому ефірі: Мураєв назвав Євромайдан «державним переворотом»

Читать на русском
Після виступу народного депутата Євгена Мураєва ввечері 29 листопада в ефірі програми Український формат велика частина запрошених політичних діячів пішли зі студії.

Після виступу народного депутата Євгена Мураєва ввечері 29 листопада в ефірі програми «Український формат» більшість запрошених політичних діячів пішли зі студії.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на NEWSONE.

Все почалося із заяви народного депутата України Світлани Заліщук, в якій вона задавала питання Мураєву щодо участі політика в подіях на Майдані. Відповідаючи на запитання Заліщук, нардеп назвав Майдан «державним переворотом».

На таку заяву відреагував нардеп-свободівець Юрій Левченко. Він заявив, що «Майдан – це свята річ».

Віче на Майдані: хто насправді стоїть за організацією мітингів«Україна проти Порошенка». Саме під таким гаслом Саакашвілі зібрав віче у центрі Києва та знову висунув ультиматуми владі. Оцінку подіям дали експерти.

«Потрібно відрізняти Майдан – святу річ, за яку стояли сотні тисяч українців, де загинула Небесна Сотня. Відрізняти Майдан від подальших виборів, на яких Порошенко, Яценюк і вся банда, яка була навколо Януковича й правила країною десятиліттями, обдурили народ і знову прийшли до влади. Це дві великі різниці», – сказав Левченко.

Після цього Левченко вимагав від Мураєва вибачитися за свої слова. Коли цього не сталося, він із колегами залишив студію.

«Є червоні лінії, які не мають переходити ані провідні, жоден канал в країні. Насправді, коли пан Мураєв каже, що ми відмовилися від російських ринків, так слухайте, ми коли були на Майдані з друзями, ми прекрасно мріяли про нормальні відносини з Росією та Європейським Союзом. Але ми не припинили відносини, й Російська Федерація вторглася до нашої країни, вбиває наших хлопців і зробила цей вибір за нас», – заявила народний депутат Альона Шкрум.

У результаті студію залишили п'ятеро запрошених гостей: Юрій Левченко, Альона Шкрум, Леонід Ємець, Тетяна Острікова та Світлана Заліщук.

Нагадаємо, раніше президент Петро Порошенко присвоїв білорусу Михайлу Жизневському звання Героя України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: