Шкіряк: поліція знайшла арсенал зброї в людини, яка пов'язана з «формуванням Грішина»

Читать на русском
У схованці знайшли автомат Калашникова АКС, 5 бойових гранат РГД-5 і цинкову скриню набоїв калібру 5,45 мм.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що правоохоронці виявили зброю та боєприпаси в гаражі чоловіка, пов'язаного з «формуванням Костянтина Грішина».

Про це він повідомив у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Співробітники Нацполіції та СБУ, провели санкціонований обшук у гаражі громадянина, який має безпосереднє відношення до формування Костянтина Грішина (колишнє ім'я Семенченка – ред.). Під час обшуку вилучений арсенал зброї», – написав Шкіряк.

У схованці знайшли автомат Калашникова АКС, 5 бойових гранат РГД-5 і цинкову скриню набоїв калібру 5,45 мм.

Водночас у коментарі телеканалу «112 Україна» Шкіряк озвучив версію, що учасники акції одразу були налаштовані на сутички, тому наближена до нардепа Семена Семенченка людина зберігала зброю.

Коаліція відмовилася виконувати вимоги мітингувальників – депутатЗа словами Найєма, всі необхідні закони лежать у парламенті, а для їх розгляду необхідно лише кілька годин.

«Напевно, у вас тепер немає сумнівів, що озвучена мною попередньо інформація знайшла своє підтвердження. Безумовно, цій гоп-команії й цим відморозкам Саакашвілі та Грішину й на думку не спадало проводити мирні акції протесту. Вони відразу були налаштовані на здійснення провокацій та силове протистояння з правоохоронцями», – заявив Шкіряк.

На думку Шкіряка, зараз під Верховною Радою «значно менше» мітингувальників, ніж було зранку, «але залишилися саме ті, хто готувався до незаконних дій». Він запевнив, що ситуація напружена, але контрольована.

Як відомо, 17 жовтня в центрі Києва проходить кількатисячний мітинг за зняття депутатської недоторканності, зміну виборчого законодавства та створення антикорупційного суду. Мітингувальники почали розставляти під Радою намети.

Раніше Шкіряк заявляв про можливий штурм Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: