Шкіряк назвав кількість терактів, попереджених правоохоронцями

Читать на русском
В Україні за три з половиною роки СБУ та підрозділи Нацполіції запобігли понад 300 терактам, частина з яких планувалася в місцях масового скупчення людей.

В Україні за три з половиною роки СБУ та підрозділи Нацполіції запобігли більш ніж 300 терактам, частина з яких планувалася в місцях масового скупчення людей.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк в ефірі одного з телеканалів ввечері 26 жовтня, передає «Слово і Діло».

Зорян ШкірякРадник Міністра внутрішніх справ України
Шкіряк обіцяє, що найближчим часом відбудуться кадрові зміни в структурах ДСНССказано 31 березня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

«Лише за три з половиною роки СБУ та відповідними підрозділами Нацполіції України були попереджені понад 300 терактів, частина з яких планувалася в місцях масового скупчення людей. Щодо загальної оцінки, то я хотів би сказати, що незважаючи на все благополуччя цивілізованого світу й Європи, як бачимо, ані британські, ані бельгійські, ані французькі спецслужби не попередили й не захистили від терактів у Парижі, Ніцці, Брюсселі, Барселоні, і я б не був таким категоричним. Ми маємо дати людям розуміння того, що, на жаль, сьогодні такий світ, і наша безпека – це наша спільна відповідальність», – сказав він.

Раніше Шкіряк заявив, що поліція знайшла арсенал зброї в людини, пов'язаної з «формуванням Грішина».

Також радник міністра попередив про можливі атаки російських пранкерів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: