В Україні безпечніше, ніж у США – Шкіряк

Читать на русском
В Україні жодна людина не може відчувати себе захищеною на 100 відсотків, але це краща ситуація, ніж у США та країнах Євросоюзу.

В Україні жодна людина не може відчувати себе захищеною на 100%, але це краща ситуація, ніж у США та країнах Євросоюзу.

Таку думку висловив радник міністра МВС Зорян Шкіряк у коментарі для «112 Україна», пише «Слово і Діло».

«Я жодного разу не помилився, вказавши на російський слід у тому чи іншому теракті», – повідомив Шкіряк.

Обличчя терору: що ми знаємо про найвідоміші терористичні організації світуНа сьогодні у світі діє близько десятка великих терористичних організацій. Розповідаємо, хто вони, проти кого виступають і чого домагаються.

«Ані в Нью-Йорку, ані в Парижі, ані в Лондоні, ані в Брюсселі, ані в Анкарі, ані в Барселоні сьогодні жодна людина не може відчувати себе на 100% захищеною. Не може відчувати себе захищеною на 100% і людина в Україні. Ми не можемо поставити поліцейського біля кожного громадянина. Можу сказати, що я теж ніколи не відчуваю себе в безпеці», – сказав він.

Водночас він підкреслив, що в жодній європейській країні, де траплялися терористичні акти, ніхто з громадян не звинувачував поліцію та спецслужби, й тим самим не заважав розслідуванню.

«Коли ми нарешті зрозуміємо, що наша безпека – це наша спільна відповідальність, і що немає жодної країни світу, де можна захиститися від тероризму на 100%! Складна криміногенна ситуація, в тому числі високий рівень терористичної загрози, яка в нас в Україні є постійно. Хоча, можливо, значно менше, ніж у багатьох цивілізованих країнах. І при цьому вони не воюють, а ми воюємо», – додав радник.

Раніше були названі найнебезпечніші країни для туристів у 2018 році.

Нагадаємо також, «Слову і Ділу» вдалося з'ясувати, якою нерухомістю володіє в Києві радник міністра МВС.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: