Ватажок «ЛНР» заявив про тісну співпрацю з Сурковим

Читать на русском
Новий ватажок «ЛНР» Леонід Пасічник в поширеній заяві для сепаратистських ЗМІ розповів про «тісну співпрацю» з помічником президента РФ Владиславом Сурковим.

Новий ватажок «ЛНР» Леонід Пасічник в поширеній заяві для сепаратистських ЗМІ розповів про «тісну співпрацю» з помічником президента РФ Владиславом Сурковим.

Про це інформує «Слово і Діло».

«Прибрати Коливана»: три варіанти розвитку подій у незаконній «ЛНР»Інцидент в окупованому Луганську міг служити основою для повного відсторонення ватажка Ігоря Плотницького від «керівництва».
  «Хочу підкреслити, що у мене особисто і всього «керівництва» ЛНР налагоджено конструктивну взаємодію з усіма російськими структурами, які надають гуманітарну допомогу нашій «республіці» в такий складний час», - зазначив Пасічник.

Він також висловив надію, що така співпраця бойовиків окупованого Донбасу і влади Росії «продовжиться в майбутньому».

«У рамках роботи з реалізації Мінських угод, яким ми були і залишаємося прихильні, а також з низки інших питань ми тісно співпрацюємо з помічником президента РФ Владиславом Сурковим. Ми вдячні Росії за її послідовну позицію щодо мирного врегулювання конфлікту. Керівництво РФ на вищому рівні приділяє цьому питанню найпильнішу увагу, зокрема, ми сподіваємося завершити обмін полоненими до кінця поточного року», - заявив новий ватажок «ЛНР».

Нагадаємо, луганські бойовики заявили про спробу замаху на Захарченка.

Також в листопаді 2017 року сепаратистські сайти розповсюдили офіційну заяву «міністра внутрішніх справ ЛНР» Ігоря Корнета, в якій йдеться про те, що в «республіці» припинила діяльність «Українська диверсійно-розвідувальна група».

Це сталося на тлі загострення конфлікту між керівництвом невизнаної республіки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: