У «ЛНР» обрали нового ватажка

Читать на русском
У суботу, 25 листопада, депутати народної радисамопроголошеної ЛНР під час позачергового пленарного засідання затвердили кандидатуру «міністра державної безпеки» Леоніда Пасічника на посаду в.о. голови республіки.

У суботу, 25 листопада, «депутати народної ради» самопроголошеної «ЛНР» під час позачергового пленарного засідання затвердили кандидатуру «міністра державної безпеки» Леоніда Пасічника на посаду в.о. голови «республіки».

Як повідомляє «Інтерфакс», за призначення Пасічника в.о. голови «ЛНР» одноголосно проголосували 38 депутатів, пише «Слово і Діло».

Сам Пасічник заявив, що «ЛНР» буде прихильна мінським домовленостям і пообіцяв розвиток відносин з Росією.

«Зараз ми будемо дотримуватися того курсу, яким йшли протягом усіх цих років. Це перш за все курс на союз з Російською Федерацією, вірність мінським угодами, економічний і політичний розвиток республіки, забезпечення безпеки і нормального життя для кожного жителя Луганської народної республіки», - сказав Пасічник.

Як повідомлялося, раніше в суботу «парламент» «ЛНР» одноголосно проголосував за дострокове припинення повноважень голови «ЛНР» Ігоря Плотницького, в зв'язку з його заявою про відставку за станом здоров'я.

Як заявив напередодні Пасічник, у Плотницького загострилися проблеми з-за «бойові поранення».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: