Постраждалу в харківському ДТП знову доставили до лікарні

Читать на русском
Одну з найважчих постраждалих у харківському ДТП Оксану Берченко більше тижня тому виписали з лікарні додому. Але дівчина знову в медустанові.

Одну з найважчих постраждалих у харківському ДТП Оксану Берченко більше тижня тому виписали з лікарні додому. Але сьогодні стало відомо, що дівчина знову в медустанові.

Як інформує «Слово і Діло», про це розповів батько Оксани - Ігор Берченко, пише УНН.

«Оксаночку вчора привезли в лікарню в реабілітаційний центр. Тут реабілітація буде проходити швидше. З сьогоднішнього дня її день розписаний по годинах: з самого ранку їй роблять масажі, потім розминка ручки, ніжки. Вже день у день збираються зняти гіпс з ноги. Для нас і для лікарів головне - поставити її на ноги, щоб наша дівчинка знову могла ходити», - розповів Ігор Берченко.

У результаті наїзду Лексуса, у Оксани Берченко численні переломи кісток, важка черепно-мозкова травма, забій серця, розірване легке. Як фізично, так і морально дівчина досі відчуває себе погано.

Відзначається, що мати водійки Lexus Олени Зайцевої - Тетяна Іванова всім постраждалим і сім'ям загиблих перевела по 50 тисяч гривень, але сім'я Берченко і батьки загиблого Олександа Євтеева від грошей відмовилися.

«Вчора ми з батьками нашого зятя Сашеньки відіслали всі гроші назад. Нам не потрібно нічого від цих людей», - каже батько загиблої Діани і постраждалої Оксани - Ігор Берченко.

Нагадаємо, 18 жовтня в Харкові посеред центру міста сталася ДТП.

Автомобіль Lexus, за кермом якого була 20-річна Олена Зайцева, врізався в Volkswagen, після чого протаранив натовп. П'ятеро людей загинули на місці, ще шістьох забрали в лікарню у важкому стані.

26 жовтня стало відомо, що на лікарняному ліжку померла ще одна дівчина-сестра Оксани, Діана Берченко, якій було всього 24 роки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: